Wie ben ik?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Paul-2020-683x1024.jpgJa, wie ben ik?

Dit is een zinvolle vraag die niet pasklaar te beantwoorden is. Misschien is dit wel de diepste levensvraag die je kunt tegenkomen. Dat kan ontstaan in de loop van je leven, maar meestal en vooral wanneer positieve en negatieve ervaringen in je leven komen. 

Vaak borrelen dan ook andere zinvolle vragen op, zoals: waarom overkomt mij dit? Wat is eigenlijk de zin van mijn leven? Waar haal ik kracht vandaan om het leven goed te kunnen leven? Wat moet ik met deze specifieke situatie of gebeurtenis in mijn leven?

Mijn hele leven ben ik al bezig met dit soort zinvolle levensvragen. In mijn persoonlijke leven, in mijn werk als predikant en in mijn werk als hulpverlener kwam ik veel levensvragen tegen. Ik besloot hier verdere studie naar te doen om als geestelijke verzorger mensen te kunnen begeleiden. Ik vind het geweldig om op deze manier iets te kunnen betekenen voor mensen.

Van harte welkom om contact met me op te nemen!

Paul van Loenen

Verbonden met:

 

De bronafbeelding bekijken

 

SKGV (Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers)

 

 

 

 

 

Gerelateerde afbeelding